Wulffista 49er FX-purjehtijakaksikko Ruskola & Wulffin pääyhteistyökumppani

Upea olympiayhteistyö Tokio2020 on startannut! Tokion olympialaisiin tähtäävä 49er FX -purjehtijakaksikko Noora Ruskola ja Mikaela Wulff ovat wulffilaisen tavoitteellisen tekemisen esimerkkejä urheiluareenoilla ja maailman merillä seuraavat kolme vuotta. 49er on purjeveneiden kilpaluokka, jossa suomalaisittain hienoa menestystä ovat aiemmin saavuttaneet muun muassa Jyrki Järvi ja Thomas Johansson vuoden 2000 olympiakullallaan.

Naisten FX-luokka debytoi Rion olympialaisissa 2016 ja Ruskolan ja Wulffin tavoite tuleviin olympialaisiin onkin selkeä: menestyminen. ”Olemme purjehtineet yhdessä reilun vuoden verran ja yhteistyö toimii hyvin. Meillä on samanlainen arvomaailma ja elämänasenne, se auttaa kun tehdään tiiviisti töitä tiiminä ja ollaan paljon yhdessä. Myös keskinäinen tapamme viestiä ja kommunikoida on löytynyt helposti. Ja se jos mikä on tärkeää vesillä ja tavoitteiden saavuttamisessa,” kertovat Ruskola ja Wulff.

Wulffille on hienoa saada tukea elämäniloisia, voittamiseen ja hyvän tekemiseen uskovia urheilijoita heidän olympiamatkallaan. Vauhdikkaassa lajissa menestyminen vaatii tahtoa, taitoa, tiukkaa ja tiivistä treeniä, jatkuvaa palautteesta oppimista ja saumatonta vuorovaikutusta tiimin kanssa – ihan niin kuin myyntityökin!

Ruskolan ja Wulffin olympiaunelmaa kohti Tokiota voit seurata ja kannustaa Facebookissa ja Instagramissa.

#wulffruskolateamaudi #tokio2020 #voitammeyhdessä #wulff

P.S. Ja kyllä, Mikaelan sukunimi on yhdenmukainen yhtiömme nimen kanssa, sillä Wulffin perustaja Thomas Wulff on Mikaelan isoisän isoisän veli. 

Kuvassa veneen kippari Noora Ruskola (vas.) ja gastina toimiva Mikaela Wulff (oik.).

 

Kuvassa Mikaela Wulff (vas.) ja Noora Ruskola (oik.).