Wulff osti Mavecom Palvelut Oy:n ja tarjoaa nyt myös Canon Business Center -palveluja

”On hienoa kasvattaa Wulffin tarjontaa uusilla palveluilla ja saada yhtiöön lisää hyviä myynti-ihmisiä. Asiakkaamme ovat toivoneet meiltä tulostuspalveluja ja Canon-laatu ja -tuotteet ovat hieno tapa vastata toiveisiin”, tiivistää Wulffin konsernijohtaja Heikki Vienola syitä Canon Business Center Vantaan ostoon.

Työpaikkatuotteiden ammattilainen Wulff-Yhtiöt Oyj on ostanut Canon Business Center -palveluja tarjoavan Mavecom Palvelut Oy:n. Kaupan myötä Wulff vahvisti asemiaan alansa monipuolisimpana tuote- ja palveluntarjoajana. Nyt Wulffilta saa myös Canon Business Center tulostuspalveluja, tiedonhallintaratkaisuja, ICT-ulkoistuspalveluja sekä suurkuvatulostusta pääkaupunkiseudulla. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös nykyaikaiset ylläpito- ja etävalvontaratkaisut.

Vuonna 2012 perustettu Mavecom työllistää 12 tulostuspalvelujen asiantuntijaa pääkaupunkiseudulla. Yhtiö jatkaa toimintaansa Wulff-konsernissa itsenäisenä yksikkönä. Toimintaan haetaan synergiaetuja mm. yhteisillä kehitysprojekteilla mm. järjestelmiin ja esimerkiksi logistiikkaan liittyen. Mavecom Palvelut Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli 2,3 miljoonaa euroa. Alustava kauppahinta on noin 1,5 miljoonaa euroa.

Wulff palvelee vuosittain yli 100 000 asiakasta Pohjoismaissa. Yrityskauppa parantaa Wulffin mahdollisuuksia palvella monipuolisemmin erityisesti sen pääkaupunkiseudun asiakkaita Suomessa. Wulffin vertailukelpoista liikevoittoa koskeva näkymä säilyy ennallaan; Wulff arvioi vuoden 2018 vertailukelpoisen liikevoiton kasvavan. Konsernin strategiaa on uudistettu vuonna 2018 ja se panostaa vahvasti kehitykseen ja kasvuun. Liikevaihtotavoite vuodelle 2020 on 80 miljoonaa euroa. Orgaanisen kasvun lisäksi liikevaihdon kasvua tavoitellaan strategiaan sopivilla yrityskaupoilla.

Lue lisää yrityskaupasta Wulff-Yhtiöt Oyj:n 14.8. pörssitiedotteesta.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
konsernijohtaja Heikki Vienola
p. 0300 870 414 tai p. 050 65 110
sähköposti: heikki.vienola@wulff.fi