Työpiste-ergonomia vaikuttaa työkykyyn

wulff_ergonomia

Uutta! Seisontatyöskentelytuotteet!

Nyt tutustut tuotteisiimme ja palveluihimme näppärästi netissä wulffergonomia.fi. Wulffilta saat myös satula- ja toimistotuolit, LED-työpistevalaisimet, kyynär-, selkä- ja jalkatuet ja paljon muuta. Kaiken, millä voidaan parantaa työpisteen ergonomiaa ja työskentelyn sujuvuutta!

Lisää työtehoa ja hyvinvointia oikeilla ergonomiaratkaisuilla

Ergonomisesti oikeanlainen työympäristö auttaa jaksamaan. Ihminen on luotu liikkumaan. Vaikka toimistotyö on fyysisesti kevyttä, staattiset työasennot kuormittavat ja kuluttavat kehota. Työn tauottamisen lisäksi on tärkeää, että työskentelyasento ja työvälineet ovat ergonomisesti käyttäjälleen suunniteltuja.

Wulffin kokeneet ja osaavat ergonomia-asiantuntijat kertovat, miten työpisteestä saadaan ergonominen. Oikeilla ergonomisilla ratkaisuilla voidaan vaikuttaa merkittävästi työkyvyn ylläpitoon, vähentää sairauspoissaoloja ja jopa parantaa ja poistaa kipuja sekä rasittumista. Wulffin asiakkaana saat ergonomia-asiantuntijan palvelut käyttöösi veloituksetta.

Tiesitkö, että Wulff on tehnyt yhteistyötä kotimaisen Termi-tuotteen kanssa jo yli 20 vuotta? Wulff on Suomen ainoa Termi-tuotteiden virallinen jälleenmyyjä.