Verkkokauppa Wulffinkulma.fi uudistui

Verkkokauppamme Wulffinkulma.fi on uudistunut. Löydät sopivat tuotteet omaan täydelliseen työpäivääsi helposti verkkokaupan entistä selkeämmän ja raikkaamman ulkoasun ansiosta. Sivustolla on helppo liikkua ja tuotetiedot ovat entistä paremmin esillä.

Wulffin verkkokaupassa on yli 4 000 tuotteen valikoima erilaisia työympäristöjä varten. Löydät verkkokaupastamme kätevästi niin työssä tarpeelliset toimistotarvikkeet kuin työn tekemistä helpottavat ergonomiset laitteet tai vaikkapa erilaiset paperi-, postitus- ja pakkaustuotteet.

Katsasta myös kampanja- ja tarjoustuotteet, joista voit löytää monia hyviä tarvikkeita tavallistakin edullisemmin omiin ja yrityksesi tarpeisiin.

Löydät myös ympäristöystävällisen vaihtoehdon suurimmasta osasta Wulffin tuotteita. Wulff Vihreä tuote -merkki löytyy sellaisista tuotteista, joilla on sertifioitu ympäristömerkki ja/tai ne ovat esimerkiksi valmistuksessa käytetyn kierrätysmateriaalin ansiosta ympäristöystävällinen vaihtoehto. Wulffin vihreät tuotteet ovat ystävällisiä ympäristölle ja niiden määrä kasvaa jatkuvasti. Kun valitset ympäristömerkityn tuotteen, teet valinnan luonnon ja ympäristön puolesta. Maailma on mahdollista pelastaa toimistotarvike kerrallaan!

Varastoimme tuotteemme Postin jakelukeskuksessa ja kuljetuksissa käytämme Posti Green -hiilineutraaleja kuljetuksia. Kaikki Posti Green -kuljetuksilla syntyneet CO2-päästöt kompensoidaan ilmastoprojekteja rahoittamalla. Posti Green -kuljetukset ovat asiakkaan näkökulmasta täysin hiilineutraaleja. Wulffin toiminnalla on ISO 14001 -ympäristösertifikaatti.

Wulffinkulma.fi on kaikille avoin verkkokauppa, josta yksityishenkilönä voit tehdä ostoksia maksamalla tilauksen kotimaisilla pankkitunnuksilla tai Visa- ja Mastercard-maksuvaihtoehdoilla. Asiakkaaksi voivat rekisteröityä ainoastaan Y-tunnuksen omaavat yritykset ja yhteisöt.

Käy katsastamassa uudistunut verkkokauppamme Wulffinkulma.fi.